cultivarea ciupercilor
Alaturate noua si ajuta-ne sa crestem Mari

Distribuiţi
In jos
Admin
Admin
Posts : 170
Join date : 18/12/2017
http://cultiva-ciuperci.forumgratuit.ro

Coprinellus micaceus

la data de Mar Dec 26, 2017 1:56 pm
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Descriere Ciuperci (tipuri de ciuperci) Coprinus sclipitoare
Bălegar gândaci apar la scurt timp după ploaie, de multe ori chiar în aceeași zi Ei cresc rapid, unele -.. timp de o oră Life organismele fructe, cu toate acestea, este foarte scurt, în câteva ore, ei mor, iar sub influența propriilor enzime (descompuneauto-dizolva), întorcându-se spre terci negru . Acestea fac parte din saprotrophs ciuperci și de a trăi în sol, gunoiul de grajd, lemn, de ce, și sa răspândit aproape peste tot în lume . Organismele fructe sclipitoare Dor (C . Micaceus) formă în vară și toamnă grinzi groase pe trunchiuri moarte, buturugi și rădăcini de copaci de foioase . Ciuperci tinere sunt comestibile, darcând le folosesc pentru produsele alimentare nu este recomandat nici pentru produse alimentare sau după alcool sa bea . Pălărie Coprinellus micaceus uluc are un diametru de 2-4 cm de la ocru la brun cu fasole alba stralucitoare Placi albicioase, apoi negru 3-5 picioare Dimensiuni / 0,3 -... 0,5 cm, albicios . Polenul negru și maro 7.5 - 10 spori maro / 5-6.5 PM .

SPECIFICAȚII

Bag
Disputa formular aplatizate-elipsoidului
Dimensiunea litigiului 7.5 - 10 / 5-6.5 mm
Litigii maro
Caracteristici neted, cu trunchiate uneori
Descriere
Numele cu limba latină Coprinellus micaceus
Rod Coprinellus
Caracteristicile speciei smocuri dense formular de pe trunchiuri moarte, buturugi și rădăcini de copaci de foioase
Simptomele tineri ciuperci sunt comestibile, dar utilizarea lor nu este recomandată pentru hrană sau pentru o masă sau după bea băuturi alcoolice
Caracteristici de viață de corpuri de fructe, este foarte scurt, câteva ore mai târziu, ei mor și se descompun (auto-dizolva), transformându-se înterci negru
Organisme fructoase sunt formate (crește) mai-noiembrie
Clasa Agaricomycetes
Comestibilă ciuperci comestibile
Distribution distribuit în întreaga lume
Specii înrudite Gândacul acasă (Coprinellus domesticus) și salcie Gândacul (Coprinellus truncorum)
Gust un gust acru ,
Crestere la fel ca în pădure, pe lemnul de foioase, și urbanparcuri, curți, pe buturugi sau rădăcini vechi și copaci deteriorate
Miros în nici un miros special
Fructificare corp (Cap)
The kinks de la capetele de sucursale cu o suprafață de uluc, șanțuri adânci
Suprafață acoperite cu foarte fine fulgi de mică granulație cu sclipici, imaginea dintr-un total foarte subțire perdea
Color de la ocru la brun cu boabe strălucitoare albe
Diametru 2-4 cm
Formular sau clopotîn formă de ou
Caracteristici neted sau margine rupt
Plant
Spore print negru.Culoare
Flesh capacul este foarte subțire, în picior. - fibros, când tineri alb, gust acru, fără miros specific
Plăci subțire, frecvent, larg, adnate La o vârstă fragedă culoarea lor brun albicios sau deschis, atunci ei rândul său, negru și răspândit, mai ales rapid în vreme umedă .
Caracteristici există un grup sau îmbinări pe sezonmiceliu poate suporta fructe de mai multe ori
Caracteristici care apare imediat după ploaie, de multe ori chiar în aceeași zi Ei cresc rapid, unele -. timp de o oră
Stipe
Diametru 0.3-0 5 cm
Lungime 3-5 cm
Color albicios la baza un maro, negru-maro polen
Caracteristici gol, fragil suprafața netedă sau ușor catifelată
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum