cultivarea ciupercilor
Alaturate noua si ajuta-ne sa crestem Mari

Distribuiţi
In jos
Admin
Admin
Posts : 170
Join date : 18/12/2017
http://cultiva-ciuperci.forumgratuit.ro

Agrocybe aegerita - Black popplar - Ghebe negre

la data de Sam Dec 23, 2017 11:10 am
Această ciupercă are o aromă moale și atractivă când este tânără. Agrocybe aegerita crește prolific pe resturile de lemn de foioase, care formează grupuri mari - atât în ​​natură, cât și în mediul controlat al camerei de creștere. Această specie este un candidat excelent pentru reciclarea ciorchinilor, mai ales în statele sud-estice.

Mycelial Caracteristici: longitudinal, liniar, devenind de bumbac, de obicei, nu aeriene. Alb la început, devenind în curând maroniu și, eventual, maro maro. Primordia se formează de obicei pe agar de extract de malț.

Caracteristici microscopice: Această ciupercă produce spori maro.

Medii de cultură de agar sugerate: Agar de peptonă de drojdie de malț (MYPA), Agar de drojdie de dextroză din cartofi (PYDA), Agar de drojdie de drojdie (OMYA) și Agar de hrană pentru câini (DFA)

Spawn Media: Boabe de cereale (secară, grâu, milo, sorg, etc.) Praful de rumeguș este recomandat pentru a treia generație, care poate fi apoi folosit ca pește pentru inoculare direct în felii tăiate în paiete. Răsadurile de rumeguș sunt, de asemenea, recomandate pentru inocularea rumegușului sterilat și suplimentat.

Substraturi pentru fructe: Această specie poate fi fructificată pe rumegus / chipsuri din lemn de stejar și arin. Willow, plop, cottonwood, și artar sprijină, de asemenea, fructe importante.

Potențiali de randament: Până la 1 lb de ciuperci proaspete pe un bloc de rumeguș / tărâțe / tărâțe sterilizate de 5-6 lb. Având în vedere dimensiunile fructelor care se produc în mod natural, ciorchinii cu diametru mare de salcie, plop și bumbac ar putea susține fructe masive de mai mulți ani.

--- Parametrii de creștere ---

Bătălia de alergare:

Temperatura de incubare: 70-80 ° F (21-27 ° C)
Umiditatea relativă: 95-100 / li>
Durata: 20-28 zile
CO2:> 20.000 ppm.
Schimburi de aer proaspăt: 0-1 pe oră.
Cerințe de lumină: n / a
Primordia Formarea:

Temperatura de inițiere: 50-60 ° F (10-16 ° C)
Umiditatea relativă: 95-100 / li>
Durata: 7-14 zile
CO2: <2000 ppm.
Schimburi de aer proaspăt: 4-8 pe oră.
Cerințe de lumină: 500-1000 lux.
Ciclu de tăiere:

Două flushes, 10-14 zile distanță.
Comentarii: Această ciupercă beneficiază de aplicarea unei carcase de 1/2 inch direct pe stratul superior al miceliului. Cu toate acestea, dacă este furnizat un mediu de ceață condensată, combinat cu turbulențe mari, un plan uniform al primordiei poate forma orice strat de carcasă absent. Pentru formarea clusterelor, primordia ar trebui încurajată să apară în grupuri de 4-20 ani.

Această specie se califică drept una dintre cele mai bune pentru reciclarea ciupercilor în zonele umede sud-estice. Mlaștinile populate de salcie din Louisiana par a fi un cadru ideal pentru cultivarea deliberată a lui A. aegerita. Regiunile Chile, Japonia și Orientul îndepărtat, precum și Europa de Sud au modele coincide de vreme care ar trebui să susțină creșterea economică.

Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum