cultivarea ciupercilor
Alaturate noua si ajuta-ne sa crestem Mari

Distribuiţi
In jos
Admin
Admin
Posts : 170
Join date : 18/12/2017
http://cultiva-ciuperci.forumgratuit.ro

Boletus luridus SCHFF . EX FR .

la data de Mar Dec 26, 2017 1:10 pm
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Descriere Ciuperci (tipuri de ciuperci) Boletus-măsline maro Boletus ordinară, zdrobi
Ciuperci Boletus luridus - unul dintre primele ciuperci care Puteți întâlni . El apare în pădure în mai și crește până în octombrie . Acesta crește cel mai adesea în pădurile de foioase, asaca o micoriza formă de stejar, fag, tei, mesteacan, carpen . De asemenea, este gasit in parcuri si gradini . Se consideră specie iubitoare de căldură, pentru că cea mai mare parte pot fi găsite în zonele joase și pe dealurile din zonele calde . În poalele și munți, este relativ rar Aici se înlocuiește cu o specie înrudite -.. poddubnik pătat Dubovikrăspândire de măsline maro de-a lungul zonei temperate din emisfera nordică . abundent în tot ceea ce creste in Europa, mai ales în sud, iar în unele zone pot fi absente deloc . Perspective privind comestibilitatea de ciuperca variază semnificativ mult . În America de Nord, se consideră otravitoare . În Europa, otrăvitor în considerare organismele de fructe numai crude, precum șigătit considerate adecvate pentru produsele alimentare . Cu toate acestea, din cauza numeroaselor otrăviri ciuperci insuficient, care, deși nu se termină cu moartea, ci au fost însoțite de vărsături și diaree, cel mai bine la acest ciuperca este pentru alimente nu pentru a colecta . În plus, există o suspiciune că otrăvire poddubnikom piuliță-brun declanșată de consumulalcool, la fel cum se întâmplă atunci când se utilizează bălegar și gri . Pe Boletus luridus foarte asemănător pătat poddubnik . Principala diferență dintre aceste două tipuri este că poddubnika pătat picior roșu și solzos sau granular, în timp ce Dubovik de măsline-brun ea nu este acoperit cu solzi, și plasă fină . Dubovikmăsline-maro este ușor de confundat cu un relativ rare termofilă Dubovik Kehl, dar acesta din urmă, de asemenea, nu are o grilă pe picior . Boletus luridus joben cu blană are un diametru de 4 -. 20 cm,-măsline maro, galben-maro, maro-castaniu, întunecare pe zonele căzuți lumină Marginile tuburilor din tineri ciuperci galben,. apoi roșu portocaliu, cărămidă, zdrobit în locuri albăstrui Picior dimensiuni 4-15 / 2-8 cm, galben la baza de-maro rosu, toate acoperite cu plasă de culoare roșie cu presiune devine albastru Flesh. .. galben deschis, roșu în partea de jos a piciorului, ușor albastrui Gust și miros frumos de măsline Spore imprimare Litigii miere-galben, 9-17 / 5. -7 mm . Numele Local - Boletus luridus SCHFF EX FR amar rusă titlu-Dubovik, zdrobi Dintr-o familie Boletinus -..... Boletaceae Cap 5-12 (20) cm în diametru, de culoare galben sau maroniu-oliv-brun, uneori în roșu-to-edge, subțire-catifelat, coapte aproape gol, atunci când atingeți se transformă în albastru Rind îndepărtat Times primul ocru-roșu.. apoi. portocaliu-rosu, violet-maro sau violet-de măsline, de la atingerea rândul său, albastru 9 Litigiile (11) - 16 x 5 -. 19 Leg 7-12 (15) X 2-5 (7) A se vedea, dens , top galben, roșcat de jos, acoperit cu o grilă de culoare roșie pe fond galben . carne este de culoare galbenă, roșiatică în partea de jos a piciorului, atunci când tăiat devine albastru, apoi mai mult sau mai puțin verde, cu un gust plăcut șimiros . Distribuit în Polesie și silvostepă Acesta crește în păduri de foioase și mixte în iunie -.. Septembrie ciuperci Condiționat comestibile este uneori confundat cu devils ciuperci otrăvitoare Folosiți tăiat ciuperci în bucăți după ce de două ori fierbere (20 min) .. Atunci când este utilizat în combinație cu alcool poate provoca intoxicații .

SPECIFICAȚII

Bag
Dimensiunea litigiului 9 (11) - 16 x 5-7 PM
Descriere
Numele cu limba latină Boletus luridus SCHFF . EX FR .
Rod Boletinus
Storage puteți marinati, prăji, uscat . În forma crude sau fierte este toxic
Ciuperca produce folositi tăiat ciuperci în bucăți după ce de două ori fierbere (20 min ) Când este utilizat cu alcool poate provoca intoxicații
Caracteristici formular micoriza cu stejar, fag, tei, mesteceni si carpen
Organisme fructoase sunt formate (crește) iunie -. Septembrie
Clasa Agaricomycetes
Este posibil să confunde semnele și însemnele uneoriconfundat devils toxicologie ciuperci, Boletus Kele - nu are o grilă pe tija
Comestibilă ciuperci comestibile condițional
Distribution pe Polesie și silvostepă, de-a lungul zonei temperate din emisfera nordică
Specii înrudite Boletusmarmorat - stem solzoase rosii si sau granular ,
Gust cu un gust plăcut
Crestere în păduri de foioase și mixte, este, de asemenea gasit in parcuri si gradini ,
Miros cu un miros plăcut
Fructificare corp (Cap)
Inside porii primul ocru-roșu, apoi, violet-maro sau violet-măsline
Suprafață gălbui sau maroniu-oliv-brun-roșu portocaliu, atins de multe albastru
Color fin catifelat, copt aproape gol, crustă eliminat uneori la marginea roșiatic, atunci când atingeți devine albastru
Diametru 5-12 (20) cm
Plant
Flesh galben, partea de jos a roșiatic picior când tăiat devine albastru, apoi mai mult sau mai puținverdeață
Caracteristici conține boletol, suprimă dezvoltarea multor agenți patogeni
Caracteristici este considerat o specie termofila, pentru că cea mai mare parte pot fi găsite în zonele joase și pe dealurile din zonele calde . la poalele munților și este relativ rar
Stipe
Diametru 2-5 (7) cm
Lungime 7-12 (15), a se vedea
Color top galben, roșiatic în partea de jos, acoperit cu o grilă de culoare roșie pe fond galben
Caracteristici dens
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum