cultivarea ciupercilor
Alaturate noua si ajuta-ne sa crestem Mari

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

cultivarea ciupercilor
Alaturate noua si ajuta-ne sa crestem Mari
cultivarea ciupercilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

In jos
avatar
Admin
Admin
Posts : 173
Join date : 18/12/2017
https://cultiva-ciuperci.forumgratuit.ro

Boletinus paluster Empty Boletinus paluster

Mar Dec 26, 2017 1:13 pm
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Descriere Ciuperci (tipuri de ciuperci) Boletín marsh
Cap 5-10 cm în diametru, pernă, plano, cu un tubercul centrală, Felt-solzoase, uscat, cărnoase, foarte luminos în tinerețe: maro, în timpul - sau roșu purpuriu, pal cu vârsta capătă o tentă gălbuie, devine roșu-ocru . La marginea capacului este resturi uneori vizibilecuverturi de pat . Strat Tubular întâi galben, apoi galben-ocru, maro cresc, decurrent puternic pe tulpina; tineri ciuperci închis murdar voal voalat roz . găuri extinse radial conducte. porii sunt larg, și de 4 mm în diametru . Spore imprimare maro deschis . Leg 4-7 cm lungime 1-2 cm grosime puțin îngroșate la baza,uneori cu resturi vizibile ale inelului în partea de sus de galben, roșcat sub inelul, de culoare mai deschisa decat capacul, solid . Pulpa este de culoare galbenă, uneori ușor albastrui . Gust amar . Mirosul de tineri ciuperci de caracteristici, vechi ușor neplăcut . Locuiește în larice și păduri mixte cu prezența zada in locuri uscate și umede,în luna iulie -. Septembrie Se distribuie larg în Vest și de Est Siberia și Orientul Îndepărtat în partea europeană a Rusiei se găsește în standuri cultivate de zada .. Ciuperci comestibile, dar gustul mare este diferit din cauza gustului amar este bun doar pentru sărare sau decaparea după înmuiere timp de 2 -. 3 zile șifierbere 20 minute Conform experților străini:.. ciuperci necomestibile sau otrăvitoare

SPECIFICAȚII

Descriere
Numele cu limba latină Boletinus paluster
Rod Boletus
Storage ca urmare a gustului amar este bun doar pentru sărare sau decaparea după înmuiere timp de 2 - 3 zile și fierbere timp de 20 de minute la
Caracteristici gust ridicat este diferit
Organisme fructoase sunt formate (crește) iulie-septembrie
Clasa Agaricomycetes
Comestibilă ciuperci comestibile
Distribution în Vest și de Est Siberia și Orientul Îndepărtat . ÎnPartea europeana a Rusiei se găsește în standuri cultivate de zada
Specii înrudite Boletín Asia Boletinus asiaticus are un aspect similar și culoare, diferită stem gol și structură mai elegant
Gust are un gust amar
Crestere în pădurile de zada și mixte cu prezența de zada la uscat și umede
Miros tineri ciupercide caracteristici, vechi ușor neplăcut
Fructificare corp (Cap)
Tuburi în primul rând galben, apoi galben-ocru, maro cresc, puternic decurrent pe tulpina, tinerii ciuperci închis murdar-rozvoal voalat
The kinks de la capetele de sucursale pe marginea capacului este uneori resturi vizibile de pături
Inside cărnoase
Suprafață fetru-solzos, uscate ,
Color ca un tânăr visiniu foarte luminos, în timpul - sau roșu purpuriu, pal cu varsta, achizitionarea nuanță gălbui, devine roșu-ocru
Diametru 5-10 cm
Formular pernă, plano-convex, cu o centralătubercul
Plant
Spore print maro deschis
Flesh galben, uneori ușor albastrui
Stipe
Diametru 1-2 cm
Lungime 4-7 cm
Color top galben, roșcat sub inelul, de culoare mai deschisa decat capacul, solid ,
Caracteristici de la baza ușor îngroșat, uneori cu resturi vizibile ale inelului ,
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum