cultivarea ciupercilor
Alaturate noua si ajuta-ne sa crestem Mari

Distribuiţi
In jos
Admin
Admin
Posts : 170
Join date : 18/12/2017
http://cultiva-ciuperci.forumgratuit.ro

Boletus appendiculatus

la data de Mar Dec 26, 2017 1:15 pm
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Descriere Ciuperci (tipuri de ciuperci) Borovik fată înrădăcinate
Ciuperci fată (B . appendiculatus) se referă laspecii termofile, preferând sud european . el apare, de asemenea, în Africa de Nord și Asia, creste in zonele joase calde, în pădurile de foioase pe soluri calcaroase . Acesta este caracterizat prin picior adânc înrădăcinate, lăsând un sfert în pământ, pălărie maro, pastă albastră și grila subțire, galben lamaie pe suprafața piciorului . Aceasta ciupercafoarte gustoase, dar poate fi confundat cu B . / troIsh crescut în aceleași locuri și diferite pălărie maro albicioasă sau deschis la culoare, nu se schimba culoarea cărnii galben pal, picior galben deschis, fără plasă și mirosul de acid carbolic . pălărie are un diametru de 7 -. 20 cm, maro, maro inchis Marginile tuburilor lămâie galben-,auriu-maro, cu presiune sunt albastru-verde 5-15 picioare Dimensiuni / 1.5 -. 5 cm, acoperite cu o plasă subțire de culoare galbenă Când este presat devine albastru Gust și miros frumos, ciuperci Spore de imprimare... -măsline maro sporii pal culoare carne cu o tentă de culoare galbenă, 10-16 / 4 -. 6 m Cap 3-12 (20) centimetri în diametru,roșu-galben-brun, fibros sau tonkopovstista, de la atingere pentru a deveni roșu Coaja nu este eliminat Times de galben, de la atingerea rândul său, albastru 10 Litigii -... 15 x 3- 5 microni Leg 3 -. 10 (15) X 1-4 (6) A se vedea, galben, apoi rosu, cu o plasă galben strălucitor Pustulele maroniu-măsline Leg 3 -.. 10 (15) X 1 - 4 (6) A se vedea, de culoare galbenă, apoi cuochiurilor de plasă lumină gălbuie cu rod subteran conice . carne este ferm, galben, roscat la baza tulpinii, atunci când tăiați este albastru, cu un gust plăcut și miros . . Distribuit în Polesie, în Carpați și în pădure Acesta crește în foioase (stejar, fag principal) pădurile în luna iunie -.. Octombrie ciuperci comestibile Frumoasa Utilizați proaspete, uscate în rezervă .

SPECIFICAȚII

Bag
Disputa formular elipsoidale-fusiform
Dimensiunea litigiului 10-15 x 3 mm 5
Litigii de culoare carne palid, cu o tentă de culoare galbenă
Caracteristici de porigalben, de la atingerea rândul său, albastru
Descriere
Numele cu limba latină Boletus appendiculatus
Rod Boletinus
Storage folosesc proaspete, rezerva uscate
Caracteristicile speciei picior adânc înrădăcinate, lăsând un sfert în pământ, pălărie maro, pulpă albastru și grila subțire, galben lamaie pe suprafața picioarelor
Organisme fructoase sunt formate (crește) iunie - octombrie
Clasa Agaricomycetes
Comestibilă ciuperci comestibile
Distribution pePolesie, în Carpați și în pădure, la sud de Europa, Africa de Nord și Asia
Specii înrudite similar cu Boletus puțin cunoscute și rareori văzut Boletus subappendiculatus subordonat, acesta alb carne ,
Gust cu un gust plăcut
Crestere creste in zonele joase calde, în pădurile de foioase, pe soluri calcaroase
Miros are un miros plăcut
Fructificare corp (Cap)
Inside cărnoase
Suprafață coaja nu poate fi îndepărtată cu o muchie ascuțită, catifelat la atingere, simțit,redus, mat, fibre longitudinal puțin mai târziu gol Culoare
Color roșu-galben-brun, de la atingere pentru a deveni roșu
Diametru 3-12 (20) cm
Formular are un semicircular, semisferică, perna mai târziu sau o formă convexă
Plant
Spore print oliv maro
Flesh gros, galben, roscat la baza tulpinii, când tăiat devine albastru
Caracteristici spor de masă maroniu-oliv
Stipe
Diametru 1-4 (6) cm
Lungime 3-10 (15) cm
Color galben, apoi rosu la
Caracteristici cu o plasă de culoare galben deschis, cu protuberanță subteran conice
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum