cultivarea ciupercilor
Alaturate noua si ajuta-ne sa crestem Mari

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

cultivarea ciupercilor
Alaturate noua si ajuta-ne sa crestem Mari
cultivarea ciupercilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

In jos
avatar
Admin
Admin
Posts : 173
Join date : 18/12/2017
https://cultiva-ciuperci.forumgratuit.ro

Boletus badius Empty Boletus badius

Mar Dec 26, 2017 1:32 pm
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Descriere Ciuperci (tipuri de ciuperci) Ciuperci poloneze
De Numele locală - Sandpiper nume rusesc -. Ciupercă polonez Dintr-o familie Boletinus -.. Boletaceae Cap 4-10 (12-15) cm în diametru, întuneric -.. maro, nuante diferite, goale, uscate și în vreme umedă puțin lipicios coajă nu este eliminat Times unghiulare, albicioase, gălbui-a lungul timpului, verde - sau de măsline - galben, de la atingerea deveni albăstruie - verde, mai târziu maroniu . 16 x 12 Litigiile 4, 5 -6 m Leg 4 -. 10 (12) X3 (4) A se vedea, capace de culoare sau mai ușoaresolzos gol sau fibros, uneori subtil, de la atingere devine albastru . carne este de culoare albă sau gălbuie, închis sub piele, cu un pic de tăiere devine albastru, plăcut la gust și miros . Distribuit în Polesie, în pădure, stepă și Carpații Acesta crește în conifere și amestecat (cu) de pin păduri, în special pe soluri nisipoase în luna iulie. -Octombrie . Ciuperci comestibile . Folosirea proaspete, uscate rezervă, murat .

SPECIFICAȚII

Bag
Dimensiunea litigiului 12 16 x 4, 5 -6 m
Descriere
Numele cu limba latină Boletus badius
Rod Boletus
Storage folosesc proaspete, uscate rezervă, murate
Caracteristici ciuperci poloneză dotate cu proprietăți de vindecare
Organisme fructoase sunt formate (crește) iulie-octombrie
Clasa Basidiomycetes
Comestibilă ciuperci comestibile
Distribution în Polesie, în pădure, stepă și Carpați
Gust gustos
Crestere în conifere și amestecat (cu pin) păduri, în special cu privire la sol nisipos ,
Miros un frumos, ciuperci
Fructificare corp (Cap)
Inside pori unghiular, albicios, gălbui-a lungul timpului, verzui - sau de măsline - galben, de la atingerea deveni albastrui - verde, mai târziu maroniu
Suprafață gol, uscat,în vreme umedă puțin lipicios coajă nu este eliminat
Color închis -.. maro, diferite nuante
Diametru 4-10 (12-15) cm
Plant
Flesh alb sau gălbui, sub negricios,când reușește ușor devine albastru
Stipe
Diametru de 3 (4) cm
Lungime 4-10 (12) cm
Color capace colorate sau mai deschise prin simpla apăsare a devine albastră
Caracteristici gol sau fibroase, uneori solzos
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum