cultivarea ciupercilor
Alaturate noua si ajuta-ne sa crestem Mari

Distribuiţi
In jos
Admin
Admin
Posts : 170
Join date : 18/12/2017
http://cultiva-ciuperci.forumgratuit.ro

Lactarius deterrimus GRöGER

la data de Mar Dec 26, 2017 8:43 pm
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Descriere Ciuperci (tipuri de ciuperci) Ginger prezent brad
Nume șofran adevărat conectează cu majoritatea de ciuperci. portocaliu la verde pete ciuperci, morcov și roșu latex diferite De fapt, sub o astfel de denumire comună combinat mai multe specii diferite unele de altele și extern - culoarea, dimensiunea organelor de fructe, modificarea culorii suc lăptos și pulpa în aer, dimensiunea litigiului, și, de asemenea, de mediu - atitudinea laspecii de arbori, în care se cresc . șofran originalul reale (brad) formă micoriza numai de molid . Acesta crește în vară și toamnă grupuri din molid, în special în iarbă prea mare . fructe proaspete nu sunt miros expresiv, gust amar . și tarta În forma sa brută, aceasta ciuperca este necomestibile, dar după gătit în nici un fel - foartebun . pălărie are un diametru de 3 -.. 8 cm, carne rosie, de culoare galben sau roșu-portocaliu cu centuri negre, alunecos, de la ciupercile vechi cu pete verzi carne Placi roșu și galben sau culoare cu pete verzui-ocru portocaliu Dimensiuni Leg 3-7 / 1 -.. 3 cm, de culoare precum capacul alb Pulp încet ecologizare Suc Lactee tartă,-morcov roșu, achizitionarea treptat albire și portocaliu . Spore imprima ambele tipuri de ocru lumină, litigiile aproape incolore dimensiune lor:.. 7.5-10 / 6-7.5 mm În prezent in fals .

SPECIFICAȚII

Bag
Disputa formular formă eliptică
Dimensiunea litigiului 7.5 - 10 / 6-7.5 mm
Litigii incolor
Caracteristici ornamentate
Descriere
Numele cu limba latină Lactarius deterrimus GRöGER
Rod Lactarius
Storage folositi proaspăt, sărat și murat . Golurile verde
Caracteristicile speciei original șofran reale (brad) formă micoriza numai de molid
Caracteristici în formă brută, aceasta ciuperci este necomestibile, dar după gătit orice fel - foarte bun
Organisme fructoase sunt formate (crește) de vară și toamnă grupuri în păduri de molid, în special în iarbă prea mare
Clasa Agaricomycetes
Comestibilă ciuperci comestibile
Distribution partea europeana a Rusiei, Urali,Siberia, Orientul Îndepărtat
Specii înrudite volnushki roz (lat . Lactarius torminosus) și Ginger prezent (lat . Lactarius deliciosus), de care diferă în loc de creștere și dimensiuni mai mici
Gust gustos
Crestere în pădurile de molid, ace aruncate pe podea forestier ,
Miros are un miros de fructe slab
Fructificare corp (Cap)
Suprafață culoare verde neted, alunecos în vreme umedă, cu zonele și pete de culoare mai închisă concentrice, deteriorate cu vârsta și devine Culoare
Color carne roșie și galben sau roșu-portocaliu cu centuri negre
Diametru 3-8 cm
Formular primul convex, de multe ori cu un tubercul în mijloc, cu margini curbate în jos cu vârstaplano-concav devine chiar pâlnie
Caracteristici fragil, fără fire de par pe margini
Plant
Spore print ocru deschis
Flesh alb, ecologizarea lent
Plăci carne de vită rosu-galben sau portocaliu, ocru cu pete verzui
Caracteristici lăptos suc tartă,-morcov roșu, achizitionarea treptat albire și portocaliu
Caracteristici capace de culoare și tulpini poate variază de la roz pal la portocaliu închis
Stipe
Diametru 1 - 3 cm
Lungime 3-7 cm
Color carne roșie și galbenă sau
Caracteristici cilindrice, foarte fragil, primul dintr-o bucată de culoare roșu-portocaliu , gol cu ​​vârsta
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum